اخبار سایت

چای کرک احمد: گرمای دلچسب در ساحل بندرعباس

چای کرک احمد، نامی آشنا برای اهالی بندرعباس و گردشگران این خطه ی جنوبی، که با عطر و طعم دل‌انگیز خود، خاطره‌ای خوش از ساحل و نسیم دریا را در ذهن‌ها به یادگار می‌گذارد.

اما داستان چای کرک احمد از کجا آغاز شد؟

احمد اعتباری، جوانی خلاق و پرذوق اهل روستای خُلُص هرمزگان، با عشق و علاقه‌ای وافر به چای، در سال 1396 تصمیم گرفت با راه‌اندازی کافه سیار خود در ساحل خواجه عطا، طعم اصیل چای کرک را به مردم بچشاند.

چای کرک، نوعی چای هندی است که با شیر، شکر و ادویه‌های مختلفی مانند هل، دارچین، زنجبیل و میخک تهیه می‌شود. احمد با استفاده از چای مرغوب، شیر تازه و ادویه‌های معطر، طعمی بی‌نظیر از چای کرک را خلق کرد که به سرعت در بین مردم محبوب شد.

اما آنچه چای کرک احمد را از سایر چای‌ها متمایز می‌کند، فقط طعم دلچسب آن نیست. بلکه شور و اشتیاق احمد و صمیمیت و مهمان‌نوازی او در برخورد با مشتریان، تجربه‌ای منحصر به فرد از نوشیدن چای را برای آن‌ها رقم می‌زند.

امروزه کافه سیار چای کرک احمد به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری بندرعباس شناخته می‌شود و افراد زیادی از سراسر ایران و حتی گردشگران خارجی برای چشیدن طعم اصیل چای کرک و لذت بردن از گپ و گفت صمیمانه با احمد، راهی ساحل خواجه عطا می‌شوند.

اگر به دنبال تجربه‌ای متفاوت و خاطره‌ای خوش از سفرتان به بندرعباس هستید، حتماً سری به کافه چای کرک احمد بزنید و در کنار گرمای دلچسب چای، از دیدن طلوع و غروب خورشید در ساحل لذت ببرید.

در اینجا چند نکته جالب در مورد چای کرک احمد آورده شده است:

  • احمد در ابتدا با یک چرخ دستی و سماور چای کرک خود را به مشتریان عرضه می‌کرد، اما به مرور زمان با استقبال گسترده مردم، کافه سیار خود را راه‌اندازی کرد.
  • چای کرک احمد در طعم‌های مختلفی مانند هل، زنجبیل، زعفران و دارچین ارائه می‌شود.
  • احمد همچنین در کنار چای کرک، انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد و تنقلات نیز به مشتریان خود ارائه می‌دهد.
  • کافه چای کرک احمد از صبح زود تا پاسی از شب فعال است و مکانی عالی برای شروع یا پایان یک روز پرماجرا در بندرعباس است.

چای کرک احمد، نمادی از عشق، خلاقیت و مهمان‌نوازی مردم جنوب ایران است که با هر جرعه، گرمای دل و خاطره‌ای خوش را به شما هدیه می‌دهد.

author-avatar

درباره مدیر سایت

1️⃣ اهل روستای خُلُوص از توابع بستک است. بستک بی‌تردید یکی از توسعه‌یافته‌ترین شهرهای ایران با مردمانی که سرزمین‌شان را دوست دارند و به حفظ محیط‌زیستش اهمیت می‌دهند. شهری که مردم نازنینش نهایت تلاش خود را می‌کنند تا فقر و فقیر در آبادبوم‌شان وجود نداشته باشد. 2️⃣ احمد اعتباری در نگاه نخست یک فروشنده دوره‌گرد است مثل خیلی از دستفروش‌های دیگر که برای تامین معیشت خود به بندرعباس آمده و نوعی چای محلی به نام کَرَک‌چای به مردم و گردشگران ارایه می‌دهد. 3️⃣ اما او تفاوت‌هایی محسوس دارد؛ به شدت برایش حفظ محیط‌زیست مهم است، اهل مطالعه است، دوچرخه را دوست دارد و از همه مهم‌تر آنکه فکر می‌کند کرک‌چایی که او تهیه می‌کند، استثنایی‌ترین مزه عالم را دارد ... او ایمان دارد که با تلاش برای حفظ کیفیت محصولش، حال مردم بیشتری را خوب می‌کند تا از سفر به بندرعباس و تماشای سواحلش بیشتر لذت برده و خاطره بسازند. چه دلیل از این مهم‌تر که چرا محمد درویش باید او را کاملاً اتفاقی ببیند و عاشق مرامش شود ... 4️⃣ نیما می‌گوید: " تو روشنی قلب منی؛ خودم را به هدر نداده‌ام." احمد را که می‌بینم و برق امید را که در چشمانش رصد می‌کنم، حس می‌کنم که او هم در شمارِ روشنی‌های قلبِ من است ... در شمارِ همه رفقای جانی که در همه این سال‌ها بخت یارم بوده که در مسیر زندگی‌شان قرار گیرم و با درک روزهای روشن‌شان ایمان بیاورم که خود را به هدر نداده‌ام. 5️⃣ خوشبختی شاید همین باشد! قرارگرفتنِ بداهه در مسیر آدم‌هایی که با دل‌شان زندگی می‌کنند و عمیقاً درک کرده‌اند که برکت، فقط پول نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *